Conectează-te cu noi

Politic

PSD Dej a prezentat oficial primii candidați la primăriile din zonă – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

PSD anuntare candidati martie 2016 (2)

Sediul PSD Dej a găzduit azi o conferință de presă în cadrul căreia au fost anunțați mai mulți candidați la alegerile din vară.

Așa cum Dej24.ro anunța în premieră încă de ieri, PSD și-a stabilit candidații pentru alegerile locale din 5 iunie, inclusiv la nivelul comunelor din apropierea municipiului Dej. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, trei dintre candidații social-democraților au fost prezentați de deputatul dejean Cornel Itu.

Este vorba despre Ioan Ișpan, care se va bate pentru Primăria Unguraș, Nicolae Mureșan – care țintește fotoliul de primar din Vad și de Tiberiu Zelencz, viceprimarul comunei Mica, cel care acum își dorește să devină primar. Cei trei social-democrați au fost completați la „prezidiu” de Morar Costan, actualul edil al Dejului și candidatul PSD pentru Primăria Dej, de deputatul Cornel Itu, numele ales de PSD Cluj pentru a fi susținut la șefia Consiliului Județean Cluj, dar și de consilierul județean Vasile Sălătioan și de președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Pe lângă prezentarea celor trei candidați, social-democrații au precizat și planurile referitoare la campania electorală, precum și obiectivele aleșilor locali și județeni. De asemenea, Cornel Itu și Vasile Sălătioan au menționat proiectele importante pentru județ, care urmează să fie implementate, precum și investițiile care se doresc a se continua sau realiza în perioada imediat următoare. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj, a declarat în cadrul conferinței de astăzi că PSD se va baza foarte mult pe tineri, noua politică urmând să fie adoptată încă de la alegerile care urmează.

Spre finalul întâlnirii cu jurnaliștii dejeni, cei trei candidați pentru primăriile din Mica, Unguraș și Vad, alături de primarul municipiului Dej, Morar Costan, și-au prezentat o parte din programul de candidatură. În ceea ce privește candidații PSD la Consiliul Local Dej, Remus Lăpușan a explicat că lista cu numele acestora va fi finalizată în jurul datei de 15 martie.

Urmăriți în MATERIALUL VIDEO de mai jos mai multe declarații ale reprezentanților PSD, inclusiv prezentările celor trei candidați prezentați azi.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER