Conectează-te cu noi

Politic

PREMIERĂ. Cine sunt candidații PSD la primăriile din zona municipiului Dej?

Publicat acum

pe

alegeri PSD Cornel Itu (3)

PSD și-a stabilit candidații pentru alegerile locale din 5 iunie, inclusiv la nivelul comunelor din apropierea municipiului Dej.

Dacă la nivelul municipiului Dej se știa de ceva vreme că actualul edil Morar Costan este cel desemnat pentru funcția de primar, necunoscute multe erau la nivelul comunelor din zonă. În urmă cu câteva săptămâni, social-democrații au definitivat listele cu candidați pentru primăriile din județul Cluj, însă câteva dintre nume au fost stabilite doar acum câteva zile.

În ceea ce privește comunele din zona Dejului, PSD îi va trimite ”în cursă” pe Silviu Boldor (Cășeiu), Casian Rus (Cuzdrioara), Tiberiu Zelencz (Mica), Ioan Ișpan (Unguraș), Ioan Moncea (Jichișu de Jos), Augustin Mureșan (Bobâlna)Nicolae Mureșan (Vad) și pe Dumitru Oltean (Mintiu Gherlii). Din informațiile noastre, în comunele Câțcău și Chiuiești nu au fost stabiliți încă candidați.

De asemenea, vă reamintim, deputatul dejean Cornel Itu este candidatul susținut de PSD pentru șefia Consiliului Județean Cluj. Preşedintele instituţiei va fi ales în iunie 2016 dintre consilierii judeţeni, deci PSD are nevoie de majoritate pentru ca Itu să fie numit în fruntea CJ Cluj.

foto: arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER