Conectează-te cu noi

Eveniment

RAZIE a mascaților, în mai multe locații din Dej!

Publicat acum

pe

loading...

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej şi poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Cluj şi al Serviciului Criminalistic, au desfăşurat joi, 28 martie, o acţiune pe raza de competenţă în vederea menţinerii şi asigurării unui climat de siguranţă publică, de prevenire şi combatere a infracţiunilor stradale, de prevenire a accidentelor rutiere şi de verificare a respectării legislaţiei privind paza obiectivelor şi bunurilor.

Acţiunea a fost concentrată în zona străzilor Macazului, Mihai Viteazul, Ţibleşului şi Nicolaie Iorga, dar şi pe DN17, pe raza localităţii Cuzdrioara, pe DN1C şi DN18B, pe raza localităţilor Câţcău, Căşeiu, Coplean, Chiuieşti şi Rugăşeşti, pe DJ172F, pe raza localităţilor Mica şi Unguraş.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost legitimate 207 persoane şi au fost controlate şi verificate 83 de autovehicule.

Neregulile constatate au impus aplicarea a 53 de sancţiuni contravenţionale, 41 dintre acestea pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la O.U.G. 97/2005 privind evidenţa persoanelor şi regimul domicilierii, 5 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilicit şi 4 la Legea 333/2003 privind paza bunurilor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

ULTIMA ORĂ: INCENDIU pe strada Mierlei din Ocna Dej

Publicat acum

pe

loading...

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp, în jurul orei 20:15, pe strada Mierlei din Ocna Dej.

Din primele informații, incendiul se manifestă la hornul unei locuințe. În urma apelului la 112, la fața locului se deplasează pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej.

Revenim cu detalii!

Continuă să citești

Eveniment

VESTE BUNĂ | Dej – Personalul medical de pe secția Contagioase, NEGATIV!

Publicat acum

pe

loading...

Tot personalul medical de pe secția Contagioase a Spitalului Municipal Dej a fost testat pentru COVID-19, iar rezultatele sunt NEGATIVE.

Vă reamintim, Dej24.ro a anunțat ÎN PREMIERĂsecția de Contagioase a Spitalului Municipal Dej s-a închis, temporar, după ce mai mulți pacienți internați acolo au fost confirmați cu coronavirus. Aseară, o echipă de la DSP Cluj s-a deplasat la Dej și a recoltat probe întregului personal medical de pe respectiva secție.

Astăzi au venit rezultatele și din fericire toate cele 16 persoane testate sunt negative pentru COVID-19. Totuși, preventiv, acestea vor rămâne în autoizolare timp de 14 zile.

Secția Contagioase va fi dezinfectată, urmând ca apoi să fie redeschisă cu personal relocat de pe alte secții.

Continuă să citești

Eveniment

CETAN – Se vehiculează între cinci și șapte cazuri de COVID-19

Publicat acum

pe

loading...

Primarul comunei Vad, David Prunean a anunțat astăzi, în direct, într-o emisiune la Radio Fir, că între cinci și șapte persoane din localitatea Cetan ar putea fi infectate cu COVID-19, însă nu deține date oficiale în acest sens.

”Când un cetățean din localitatea Cetan a fost confirmat, noi în ziua următoare deja am trecut la dezinfecție. Încercăm să ținem sub control, dar e foarte greu… oamenii trebuie să colaboreze cu noi, să ne spună cu câte persoane au avut contact (…) Se presupune că totul a început de la o persoană venită din Germania, dar nu știu dacă este adevărat. Sunt semnale că ar mai fi și alți cetățeni care nu au avut contact cu această persoană. Se vehiculează cinci sau poate chiar șapte cazuri, dar oficial nu avem nici noi datele. Noi continuăm cu dezinfecția și încercăm să ținem populația în casă. Strictul necesar – alimente și medicamente – încercăm să-l asigurăm pentru persoanele vârstnice, prin voluntarii pe care îi avem la nivel de comună (…) Acum sunt trei echipaje de Poliție la nivel de Cetan și sunt discuții la nivel de Prefectură să fie trimisă și Armata, Jandarmeria și astfel cât mai multă lume să stea în casă, să nu iasă pe străzi”, a declarat primarul comunei Vad, David Prunean, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Cu cărțile pe față”.

Vă reamintim, autoritățile nu vor confirma sau infirma aceste cifre, căci la nivel central s-a decis ca presa să nu mai aibă acces la informații precum numărul pacienților infectați dintr-o localitate.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare