Conectează-te cu noi

Eveniment

RAZIE de amploare la Dej! Polițiștii au descins pe străzile Sărata, Macazului, 1 Mai și Orizont

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

La data de 27 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej şi cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ştefan Cicio Pop au organizat şi desfăşurat o acţiune de impunere a respectării legii de către participanţii la traficul rutier, dar şi de prevenire şi combatere a infracţionalităţii stradale.

Activităţile s-au derulat în municipiul Dej în zona cartierului Sărata, a străzilor Macazului, 1 Mai şi Orizont. Pe raza de competenţă teritorială a Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej s-a acționat pe raza D.N. 17 în localitatea Cuzdrioara, D.N. 1C, D.N. 18B pe raza localităților Câțcău, Cășeiu, Coplean, Chiuieşti și Rugășești, pe D.J. 172F în localitatea Mica. Activităţile au vizat în special zonele în care au avut loc accidente rutiere, scopul fiind acela de a reduce riscul rutier şi de a impune în rândul participanţilor la trafic o conduită rutieră în conformitate cu normele legale.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 179 de persoane şi verificarea a 138 de vehicule, fiind reţinute 3 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/oră şi unul pentru depăşire neregulamentară.

Nerespectarea legislaţiei în vigoare a impus aplicarea a 91 de sancţiuni contravenţionale, 77 pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, 11 pentru încălcări ale legislaţiei privin evidenţa persoanelor şi a regimului domicilierii, 3 pentru încălcări ale altor acte normative în vigoare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER