Conectează-te cu noi

Eveniment

RAZIE în mai multe cartiere din Dej. Au intervenit mascați, polițiști și jandarmi – FOTO

Publicat acum

pe

Ieri, 2 mai, în intervalul orar 14.00-22.00, la nivelul Poliției municipiului Dej și a Secției 5 Poliție Rurală Dej a fost pus în aplicare un plan de acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor penale sau contravenționale, a faptelor antisociale din zona localurilor publice, precum și în zonele de interes operativ, cât și pentru depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Astfel, s-a acționat împreună cu efective de jandarmi din cadrul I.J.J. Cluj – Detașamentul Dej-Gherla și din cadrul G.J.M. Cluj, de poliție locală din cadrul Poliției Locale Dej, precum și cu efective din cadrul Ocolului Silvic Dej.

În acest cadru, 204 persoane au făcut obiectul legitimării, 146 de autovehicule au fost oprite în trafic pentru verificări, fiind constatate și aplicate 72 de sancțiuni contravenționale, dintre care 59 conform O.U.G. 195/2002, 11 conform Legii 61/1991 și 2 pentru abateri aduse prevederilor O.G. 97/2005, toate în cuantum de peste 22.000 de lei.

În cazul a 5 conducători auto, pe lângă sancțiunea principală, polițiștii au aplicat ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere, respectiv 3 pentru conducere sub influența alcoolului și 2 pentru încălcarea regulilor privind manevra de depășire. În cazul a 4 autovehicule controlate, polițiștii au dispus reținerea certificatului de înmatriculare.

Totodată, două persoane au fost conduse la sediul poliției în vederea dispunerii măsurilor de ampremntare/fotografiere în interes operativ.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER