Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

RECORD. Prins cu aproape 300 km/h, în Cluj

Publicat acum

pe

Un șofer a fost prins de radar, la Cluj, cu o viteză incredibilă: aproape 300 de km/h. 

Mai exact, șoferul a fost prins cu 288 km/h, pe Autostrada A3. Alt conducător auto avea 252 km/h.

”Sunt imagini la care nu este nimic de comentat, nici măcar din partea celor care se aflau în spatele volanului. Respectivii au fost surprinși și sancționați pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii – Nădășelu. Ce timp de reacție poți să ai la o asemenea viteză?”, se întreabă polițiștii, care au nu au oferit detalii despre autoturisme.

Amenzile pentru depășirea vitezei regulamentare cu mai mult de 50 de km pe oră sunt cuprinse între 1.305 și 2.900 de lei, plus permisul suspendat pe 90 de zile.

ACTUALIZARE: Conform IPJ Cluj, au fost înregistrate trei cazuri în care conducătorii auto rulau cu o viteză de peste 200 km/h.

”Unul dintre aceștia, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Câmpia-Turzii a fost depistat în jurul orei 17.00, circulând cu viteza de 288 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Cuantumul total al sancțiunilor contravenționale aplicate în cadrul acțiunii polițiștilor este de aproximativ 37.990 lei”, au precizat polițiștii clujeni, într-un comunicat de presă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER