Conectează-te cu noi

....

Sport

REMONTADA. Someșul Dej a avut 2-0 la Iclod, dar a PIERDUT cu 3-2 – FOTO

Publicat acum

pe

....

Echipa de fotbal Someșul Dej a pierdut cu 3-2 întâlnirea, din deplasare, cu AS Unirea Iclod. Dejenii au condus cu 2-0 încă din primele minute, însă au scăpat victoria printre degete.

Cu trei penalty-uri, un gol frumos de la distanță și un șut foarte bun din interiorul careului – așa s-a scris istoria meciului dintre Unirea Iclod și Someșul Dej din etapa a șasea a Ligii a IV-a. Partida s-a disputat în această după-amiază, cu începere de la ora 16, pe Baza Sportivă din Iclod. Petrean a deschis scorul cu o execuție de la distanță și tot el a făcut 2-0 pentru Someșul Dej, câteva minute mai târziu, după un penalty acordat de central.

....

Când toată lumea credea că Someșul are victoria asigurată – ba chiar că sportivii în portocaliu vor mai marca goluri! – două penalty-uri acordate gazdelor au schimbat soarta jocului din Iclod. O imprudență a portarului Toderean și încă un fault în careu au dus la stabilirea scorului la pauză, 2-2, după ce gazdele au reușit să transforme ambele lovituri de la punctul cu var.

Debutul antrenorului Mircea Bolba pe banca Someșului avea să fie un dezastru. Sportivii din Iclod au mai punctat o dată și au întors scorul, iar dejenii – lipsiți de luciditate – nu au mai reușit să producă prea mult fotbal: centrările din benzi au fost blocate aproape de fiecare dată, construcția la jumătatea terenului a lăsat de dorit, iar atacanții nu au mai fost în forma arătată în prima parte a jocului.

AS Unirea Iclod – Someșul Dej s-a încheiat 3-2, iar echipa patronată de Vicențiu Știr face un nou pas greșit, după egalul cu Vulturul Mintiu Gherlii și înfrângerea dureroasă cu CS Florești. De cealaltă parte, Iclodul rămâne pe primul loc în Liga a IV-a, echipa fiind neînvinsă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER