Conectează-te cu noi

Politic

RESTART pentru tinerii social-democrați din Dej – VIDEO

Publicat acum

pe

TSD Restart

Tinerii social-democrați din Dej s-au întrunit în această seară, la un restaurant din centrul orașului, în cadrul unui eveniment desfășurat sub sloganul ”TSD Restart”.

Evenimentul programat la ora 20:30 a debutat cu cuvintele de deschidere rostite de Andrei Bradea, președintele Tineretului Social-Democrat (TSD) Dej. Acesta le-a mulțumit numeroșilor invitați pentru prezență, a explicat ce reprezintă de fapt și de unde a venit ideea de ”TSD Restart”, iar apoi i-a invitat la microfon pe deputatul Cornel Itu, primarul Morar Costan și pe președintele TSD Cluj, avocatul Vladimir Mătușan, invitat special la acest eveniment (vezi toate declarațiile făcute de aceștia în materialul video de mai jos).

Cu toții au vorbit despre importanța tinerilor în politică, subliniind totodată faptul că la alegerile din 5 iunie PSD va avea cei mai mulți candidați tineri de până acum. Inițiativa face parte dintr-un program de întinerire și profesionalizare a bazei de candidați ai PSD, au explicat social-democrații.

Aproximativ 200 de persoane – membre de partid sau nu – au participat la evenimentul organizat de TSD Dej. Între acestea s-au numărat și consilierii locali Teodora Muncelean și Nicolae Lazăr, precum și social-democrați aflați pe lista pentru Consiliul Local Dej, la alegerile locale din 5 iunie. Este vorba despre Lucian Husa, Adrian Malyarcsuc, Gheorghe Giurgiu sau Laura Boian. Bineînțeles, au răspuns ”prezent” invitației de a participa la eveniment și reprezentanți ai TSD-urilor din comunele aflate în apropierea municipiului Dej.

Odată încheiată ”partea politică”, invitații au servit masa, au socializat – schimbând impresii și păreri și s-au bucurat de petrecere.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER