Conectează-te cu noi

Politic

PREMIERĂ – Prof. Axinte Bob, CANDIDAT INDEPENDENT pentru CL Dej, după ce a fost înlăturat de pe lista PSD

Publicat acum

pe

Bob Axinte Consiliul Local Dej

Consilierul local Axinte Bob a decis să candideze ca și independent pentru un fotoliu în Consiliul Local Dej, după ce a fost înlăturat de pe lista PSD.

Vă reamintim, pe data de 13 aprilie, Dej24.ro anunța, în exclusivitate, că mai mulți consilieri locali PSD nu se vor mai regăsi pe lista social-democraților pentru Consiliul Local Dej, la alegerile locale din 5 iunie. Unul dintre ”executați” a fost Axinte Bob, directorul Colegiului Național ”Andrei Mureșanu”, consilier local cu multă experiență, aflat la al cincilea mandat (două ca independent, trei din partea PSD) de ales.

Astăzi, consilierul local a decis să meargă mai departe, chiar și fără susținerea partidului, și și-a depus candidatura – ca independent – pentru un nou mandat în Consiliul Local Dej.

Am ales să candidez ca și independent pentru că am văzut că pe listele electorale ale partidelor politice nu este niciun cadru didactic, cu experiență, care să conducă comisia de învățământ-cultură. În cadrul comisiei, eu am făcut multe lucruri bune, cunosc proiectele care sunt în derulare în această comisie și aș vrea să ajung mai departe acolo, să conduc destinul acestei comisii. Cred că este cel mai potrivit să conducă un director de colegiu, cu o experiență de cinci mandate de consilier local, decât unul nou venit de la o școală specială”, a declarat pentru Dej24.ro prof. Axinte Bob.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER