Conectează-te cu noi

....

Politic

Aurelian Mureșan și-a depus candidatura, alături de liberalii propuși pentru CL Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

depunere candidatura Aurelian Muresan (1)

Viceprimarul Aurelian Mureșan (PNL) și-a depus astăzi candidatura pentru funcția de primar al municipiului Dej, în vederea alegerilor din 5 iunie.

....

Președintele PNL Dej și candidatul acestui partid la Primăria Dej, Aurelian Mureșan s-a prezentat astăzi, în jurul orei 14, la Biroul Electoral de Circumscripție din cadrul Primăriei Dej pentru a își depune candidatura. Liberalul a fost însoțit de o parte din echipa cu care își dorește să lucreze în Consiliul Local. Este vorba despre opt dintre PNL-iștii aflați pe lista pentru CL: Simion Buburuz, Marius Butuza, Radu Emilian, Adrian Alexandru, Mihaela Petrean, Izidor Hațegan, Horațiu Moldovan și Filip Daniel. Cu toții au fost validați pentru intrarea în cursa electorală.

”Mi-am depus astăzi candidatura la funcția de primar al municipiului Dej și, alături de colegi mei, lista de consilieri locali ai Partidului Național Liberal pentru Consiliul Local al orașului nostru. Am alături de mine o parte din echipa nouă de oameni cu experiență, oameni cu pregătire profesională corespunzătoare, alături de care voi lucra la un proiect de dezvoltare economică, socială și culturală a orașului nostru. Dejul are mare potențial de dezvoltare, lucru apreciat și folosit și de autoritățile comuniste. Poziția geostrategică a orașului ne acordă un avantaj enorm care, în ultimii ani, nu a fost exploatat deloc, lucru care se vede și în buzunarele oamenilor.

Avem nevoie de o altă gândire, de o viziune de dezvoltare și de o strategie coerentă pentru următorii ani pentru orașul nostru. Vom veni în fața dejenilor cu un proiect ce va conține măsuri și soluții care vor impulsiona această dezvoltare durabilă a orașului nostru. Eu îi rog pe toți dejenii care vor să trăiască într-un oraș mai curat, mai civilizat, mai bine administrat și mai prosper să iasă la vot și, bineînțeles, să voteze schimbarea. Le urez tuturor dejenilor sărbători liniștite și luminoase”, a declarat Aurelian Mureșan, candidatul PNL la Primăria Dej.

Vă reamintim, Dej24.ro a prezentat în exclusivitate lista PNL pentru Consiliul Local. Vezi detalii AICI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER