Conectează-te cu noi

Politic

EXCLUSIV – Listă PNL pentru Consiliul Local Dej (SURSE)

Publicat acum

pe

lista consilieri PNL

Cu 49 de zile înainte de alegerile locale din 5 iunie, Dej24.ro vă prezintă în exclusivitate cele mai importante persoane luate în calcul de PNL pentru Consiliul Local Dej.

După ce în urmă cu câteva zile Dej24.ro anunța în exclusivitatepatru aleși locali, care acum reprezintă PSD în Consiliul Local Dej, au fost trași pe linie moartă și nu se vor mai regăsi pe lista partidului la alegerile din 5 iunie, urmând să fie înlocuiți de nume precum Bradea, Boian sau Husa, astăzi vă prezentăm – tot în exclusivitate – cine sunt persoanele luate în calcul de PNL pentru aceeași autoritate a administrației publice locale.

Lista PNL-iștilor pentru Consiliul Local Dej nu a fost încă definitivată – spun sursele noastre, însă câteva nume, unele surprinzătoare, au ajuns la urechile noastre. Astfel, conform informațiilor deținute de publicația noastră, cap de listă va fi candidatul PNL la Primăria Dej, Aurelian Mureșan, urmat apoi – în ordine aleatorie – de nume precum Adrian Alexandru (inginer), Mihaela Petrean (inginer chimist), Simion Buburuz (inginer mecanic), Radu Emilian (inginer silvic), Marius Butuza (inginer mecanic) sau Ștefan Lupan (economist). Bineînțeles, acestea nu sunt singurele persoane luate în calcul de liberali la întocmirea listei.

Aurelian Mureșan, președintele PNL Dej, nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma numele aflate pe lista deținută de Dej24.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER