Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Reteag | Tânăr prins în supermarket, fără documente. Polițiștii l-au sancționat

Publicat acum

pe

....

Ieri, 7 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au acționat în sistem integrat, împreună cu jandarmi și militari, pentru a se asigura de faptul că sunt respectate toate măsurile dispuse prin ordonanțele militare și care au ca scop prevenirea răspândirii CoVid-19.

”Controalele au fost desfășurate în municipiul Bistrița, în zona gării, autogării, a unor supermarketuri, piețelor, dar și în zona unor magazine cu materiale de construcții.

....

Cu ocazia acțiunilor desfășurate, au fost verificate peste 700 de persoane, iar în cele mai multe cazuri cei legitimați și-au putut justifica prezența în afara locuinței și au avut asupra lor documentele necesare.

Au existat însă și cazuri pentru care cei verificați nu au putut justifica deplasarea în afara locuinței, fiind astfel aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 60.000 de lei. Exemplificăm cazul unui tânăr din Reteag care nu avea asupra sa documentele necesare și a încercat să-și justifice prezența într-un supermarket din municipiul Bistrița, de unde a cumpărat 2 energizante”, transmite IPJ B-N.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER