Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Reţele de apă şi canalizare noi şi reabilitate în Dej

Publicat acum

pe

fantana arteziana dej

În această perioadă, în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare în zona Cluj-Sălaj în cadrul alocării disponibile din Fondul de Coeziune – Axa 1 POS Mediu 2007-2013“ în Municipiul Dej se derulează lucrări de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare în cadrul a două contracte (lotul I și lotul II) „Extindere şi reabilitare reţele de apă şi canalizare în municipiul Dej“.

....

Lucrările vizează extinderea și reabilitarea a 16,15 km reţea de apă potabilă și a 29,18 km reţea de canalizare, precum și construirea a 14 staţii de pompare ape uzate în municipiul Dej. Valoarea celor două contracte este de 20,5 milioane lei, termenul de fi nalizare fi ind decembrie 2015.

Urmărirea lucrărilor a fost încredinţată unui contractor selectat, de asemenea, prin licitaţie, în cadrul contractului „Asistenţă tehnică pentru supervizarea lucrărilor cu implementare din economiile POS Mediu“ în valoare de 1,049 milioane lei.

Proiectul „Îmbunătăţirea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare în zona Cluj-Sălaj în cadrul alocării disponibile din Fondul de Coeziune – Axa 1 POS Mediu 2007-2013“, cofi nanţat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial Mediu, vine să completeze prima fi nanţare majoră accesată de Compania de Apă SOMEȘ S.A. prin POS Mediu. Valoarea totală a proiectului este de 85,8 milioane lei, contribuţia nerambursabilă a Uniunii Europene fi ind de 78,42%, cea a Guvernului României de 9,64%, a autorităţilor locale din aria proiectului de 0,89%, iar restul de 11,05% fi ind obţinut de Compania de Apa SOMES S.A. prin credit bancar.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER