Conectează-te cu noi

Administraţie

Numele dejeanului Marius Mânzat, vehiculat din nou pentru președinția Consiliului Județean Cluj

Publicat acum

pe

marius manzat

Dejeanul Marius Mânzat este favorit la șefia Consiliului Județean Cluj dacă Mihai Seplecan își va da demisia.

În urmă cu câteva zile, senatorul Alin Tișe, europarlamentarul Daniel Buda și co-președintele PNL Cluj, Marius Nicoară i-au cerut demisia lui Mihai Seplecan din fruntea Consiliului Județean Cluj, aceștia acuzându-l, printre altele, că blochează dezvoltarea Aeroportului ”Avram Iancu” Cluj-Napoca, dar și că ”s-au ratat o suită de proiecte (unele din punct de vedere al termenelor și al costurilor): Centrul de Deșeuri, Drumul Răchițele – Ic Ponor, RADPP, Clujana SA, SC Pază și Protecție, TETAROM IV sau Cluj Arena”, după cum a arătat Nicoară într-un comunicat de presă.

“Având în vedere că toate aceste proiecte sunt cuprinse în Strategia de Dezvoltare a Județului Cluj 2014-2020, constat cu amărăciune și tristețe că președintele CJ Cluj și aparatul de specialitate al CJ Cluj, NU respectă strategia județului, strategie care este acceptată de toate formațiunile politice”, a mai spus senatorul Marius Nicoară.

Astfel, dacă Seplecan își va da demisia sau dacă acestuia i se va retrage sprijinul politic, primul nume la care se gândesc PNL-iștii este cel al lui Marius Mânzat, consilier județean și director adjunct în cadrul Administrației Bazinale de Ape Someș-Tisa. Nu este pentru prima dată când numele dejeanului Mânzat este vehiculat. La sfârșitul lunii iunie, mai multe voci au susținut că Mânzat ar urma să-i ia locul lui Seplecan. Atunci, reporterii Dej24.ro au stat de vorbă cu politicianul din Dej și au aflat gândurile sale.

”Numele meu a fost vehiculat și înainte de alegerea efectivă a președintelui Consiliului Județean Cluj. Nu am fost întrebat nici atunci, nu am fost întrebat nici acum. Din punctul meu de vedere, decizia politică care a fost luată în cadrul noului PNL de a-l susține pentru funcția de președinte al CJ Cluj pe Mihai Seplecan am respectat-o și o să o respect în continuare”, ne-a spus pe 26 iunie Mânzat.

O ședință a biroului județean PNL ar urma să aibă loc la sfârșitul acestei săptămâni. Atunci ar urma să se discute situația lui Mihai Seplecan. Concret, dacă liberalul nu-și va da demisia în următoarele zile, partidul va propune înlocuirea sa din funcție, pe cale administrativă, având în vedere că a fost numit președinte pe linie politică.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER