Conectează-te cu noi

Politic

Reuniune PSD! Morar Costan a fost numit preşedinte interimar al PSD Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Morar Costan primar Dej

loading...

Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej a găzduit ieri, 9 noiembrie, întâlnirea membrilor şi simpatizanţilor PSD Dej.

Reuniunea a fost marcată de prezenţa preşedintelui interimar PSD Cluj, Horia Nasra, reprezentanţilor PSD din municipiile Turda, Câmpia Turzii, Gherla precum şi a primarilor din comunele limitrofe municipiului Dej.

În cadrul întâlnirii, Morar Costan, primarul municipiului Dej a fost desemnat preşedinte interimar al PSD Dej, aşa cum s-a decis în cadrul comitetului executiv al PSD Cluj.

Preocuparea mea în calitate de preşedinte al organizaţiei, va fi abordarea corectă şi hotărâtă a unui proces serios de deschidere a partidului spre cetăţeni. Voi gira, în calitate de preşedinte, că valoarea , determinarea şi seriozitatea, vor fi calităţi de bază ca şi criterii de primire în partid. Vă garantez, aşa cum mă ştiţi şi în calitate de primar, că toţi acei care doresc şi pot să se alăture echipei PSD, vor găsi o echipă puternică şi determinată.

Menirea mea este ca această construcţie politică să fie cu adevărat implicată în viaţa, dezvoltarea şi bunăstarea municipiului, pentru că interesul cetăţeanului este şi trebuie să fie prioritar. Mulţumesc tuturor membrilor de partid, vechi şi noi şi îi asigur de întreaga mea deschidere şi susţinere, pentru interesul cetăţenilor pe care îi reprezentăm”, a afirmat edilul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER