Conectează-te cu noi

Politic

Vicențiu Știr, PREȘEDINTE UNIC ALDE Dej. Decizia a fost luată la Cluj

Publicat acum

pe

vicentiu stir noua

Omul de afaceri Vicențiu Știr a devenit președinte unic al ALDE Dej. Decizia a fost luată în cadrul Biroului Județean, la Cluj.

În iunie 2015, la Dej lua naștere filiala locală a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor din Europa (ALDE) – ca urmare a fuziunii Partidului Conservator (președinte Daniel Constantin) și Partidului Liberal Reformator (înființat de Călin Popescu Tăriceanu), la nivel național.

După fuziune, la nivelul întregii țări, organizațiile locale și județene au funcționat cu doi co-președinți, unul din fostul PC, iar celălalt din fostul PLR. Oamenii de afaceri Vicențiu Știr și Vali Cîmpan au fost cei aleși și desemnați pentru a conduce organizația ALDE Dej în bătăliile electorale ce aveau să vină.

Acum, după un an și jumătate de la acel moment, Vicențiu Știr rămâne singur la conducerea filialei locale ALDE. Decizia ca Știr să devină președinte unic a fost luată zilele trecute în cadrul Biroului Județean, la Cluj, ca urmare a unei analize efectuate în ultimul an.

Președintele unic al ALDE Dej își va forma o nouă echipă, cu nume noi care nu au mai făcut politică. Din informațiile noastre, în ALDE Dej se vor regăsi persoane din învățământ, inginerie sau industrie. Urmează ca noua echipă să fie anunțată în cursul zilelor viitoare de către Vicențiu Știr.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER