Conectează-te cu noi

Naţional

Românii vor fi obligaţi să plătească toate datoriile din ultimii 5 ani! Martie 2019, termenul limită

Publicat acum

pe

....

Fiscul va centraliza până în octombrie ce datorii au strâns românii în ultimii cinci ani, urmând ca toţi să primească decizii de impunere până la data de 15 noiembrie, iar termenul limită de plată să fie martie 2019, a declarat ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici.

....

Octombrie este termenul până la care colegii mei vor centraliza toate informaţiile. Vom pune martie 2019 termenul de plată, ca şi cei care sunt pe anul ăsta cu veniturile estimate pe 2018. Dar dacă respectivii contribuabili plătesc până la final de decembrie, atunci vom propune un discount zic eu substanţial, nu 5%, minim 10%, categoric. Pentru că acolo statul nu a avut acel rol activ, el nu a informat contribuabilul când trebuia să îl informeze. Şi acum dacă tot vii cu o astfel de centralizare, ca să ai un moment T0, trebuie să vii şi cu un stimul consistent, pentru ca oamenii să îşi plătească. Dacă nu, plătesc în 2019, în martie”, a spus Eugen Teodorovici.

Îmi doresc ca 2019 să fie anul în care efectiv curăţăm, stabilim, clarificăm, ca de la 1 ianuarie să începem curat, să nu stea contribuabilul să se gândească oare ce a avut de plată. Un alt discount dacă plătesc până în martie anul viitor, că şi asta poate să fie o variantă. Octombrie este termenul de centralizare. Până la 15 noiembrie este termenul până la care oamenii să fie informaţi”, a mai spus ministrul.

 

Sursa – Adevarul

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER