Conectează-te cu noi

Social-Cultură

ROTARY CLUB DEJ celebrează, vineri, 7 ani de activitate

Publicat acum

pe

Rotary

Rotary Club Dej celebrează, vineri, 15 mai, printr-un eveniment aniversar, 7 ani de activitate în folosul comunității dejene.

Evenimentul care va avea loc vineri, cu începere de la ora 19:00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej, va aduce pe scenă artiști vocali precum Zina Doboș, Cristina Beldean Moșuțan sau Ioan Dordoi.

În cadrul acestui spectacol aniversar va fi prezentă și Corala „Armonia” a Casei Municipale de Cultură „George Coșbuc” Dej, dirijor Doina Sima Minea.

„Au trecut deci 7 ani de activitate în folosul comunității dejene. Au fost ani în care avântul de început de drum cât și sufletul larg deschis pentru a ajuta persoane aflate în dificultate, pentru a aduce cât mai multă cultură și educație în rândul cetățenilor municipiului Dej, a ținut aprinsă flacăra Rotariană.

Greutăților de comunicare întâmpinate la început în club și cu oficialitățile orașului sau alte personalități care s-ar fi putut implica în acțiunile clubului, le-am răspuns cu stoicism prin asiduitatea cu care ne-am dus la capăt acțiunile inițiate și susținute an de an, așa încât să devină tradiție.

Buna dispoziție și bucuria de a dărui vrem să o împărtășim cu cât mai mulți concetățeni, tineri sau vârstnici, printr-un spectacol aniversar „ROTARY CLUB DEJ – 7 ani de activitate în folosul comunității”.

Dorim să susținem artiștii orașului nostru și să oferim spectacole culturale de calitate tuturor acelora care nu-și permit să meargă la spectacole plătite, iar la acest spectacol intrarea este liberă!”, a declarat Adrian Oșan, președinte Rotary Club Dej 2014-2015.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER