Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Rotary Club Dej, sărbătoare la 7 ani de activitate – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Rotary Club Dej 7 aniRotary Club Dej a celebrat în această seară, printr-un eveniment aniversar, 7 ani de activitate în folosul comunității dejene.

Evenimentul a avut loc în această seară, cu începere de la ora 19:00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej. Pe scenă au urcat mai mulți artiști vocali, între care Zina Doboș, Cristina Beldean Moșuțan sau Ioan Dordoi.

În cadrul acestui spectacol aniversar a fost prezentă și Corala „Armonia” a Casei Municipale de Cultură „George Coșbuc” Dej, dirijor Doina Sima Minea.

La evenimentul din Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej, au participat mai multe oficialități, printre care primarul municipiului Dej Morar Costan, viceprimarul Aurelian Mureșan, dar și preotul protopop Ioan Buftea.

„Au trecut deci 7 ani de activitate în folosul comunității dejene. Au fost ani în care avântul de început de drum cât și sufletul larg deschis pentru a ajuta persoane aflate în dificultate, pentru a aduce cât mai multă cultură și educație în rândul cetățenilor municipiului Dej, a ținut aprinsă flacăra Rotariană”, a declarat Adrian Oșan, președinte Rotary Club Dej 2014-2015.

Mai multe fotografii de la acest eveniment puteți găsi aici.


Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER