Conectează-te cu noi

Social-Cultură

O tânără din Dej luptă pentru copiii și tinerii din România care au nevoie de un transplant renal

Publicat acum

pe

campania_da_o_sansa_vietii

„Boala m-a lovit ca un trăznet. Aveam doar 18 ani. Jucam baschet în fiecare zi. Din clasa a V-a până în clasa a XII a, am ales să urmez cursurile unei clase cu profil sportiv la o școală din Dej. Nu auzisem de insuficiență renală cronică și nici de dializă. Îmi trăiam copilăria sub ochii calzi ai mamei. Tatăl meu a murit acum câțiva ani”, isi începe povestea dejeanca Raluca Pop, transplantată renal. Acum Raluca Pop și colegele ei luptă pentru o șansă la viață pentru copiii și tinerii din România care au nevoie de un transplant.

Campania „Dă o șansă vieții, donează, fii erou!” este proiectul Ralucăi, Juliei si Cristinei, pentru cursul de Comunicare Publică de la facultate. Tinerele și-au propus ca prin acest proiect să determine românii sa fie mai sensibili la tema donării de organe. Fetele au primit un sprijin extraordinar din partea fotbalistului Paul Papp de la Steaua.

Problemele grave de sănătate ale Ralucăi au început în vara anului 2013, iar aceasta a primit o șansă la viață prin gestul plin de generozitate al mamei sale care i-a donat o parte din corp, parte din planul plin de grijă al unui părinte care ar face orice pentru salvarea copilului iubit.

Citește întreaga poveste pe ziardecluj.ro.


Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER