Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Târg de produse tradiționale la Grădinița Piticot din Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

targ Gradinita Piticot Dej (23)

Grădinița Piticot din Dej a găzduit astăzi un târg de produse tradiționale realizate de preșcolarii instituției. Banii strânși vor fi folosiți pentru a bucura copilași nevoiași.

În cadrul Concursul Interjudețean ”Datină și port străbun”, preșcolarii Grădiniței Piticot, împreună cu părinții lor, au pregătit produse tradiționale, pe care astăzi le-au scos la vânzare. Banii strânși urmează să fie folosiți pentru a bucura mai mulți copilași nevoiași, de 1 Iunie, atunci când se sărbătorește Ziua Copilului. Printre cumpărători s-a aflat și primarul Morar Costan, care a achiziționat produse de la toate standurile pregătite de educatoare și preșcolari.

Înainte de începerea târgului, părinții prezenți în curtea grădiniței din Dej au putut să admire parada costumelor tradiționale, iar apoi au fost invitați în interior pentru a vedea diferite picturi și lucrări artistice realizate de micuții lor.

”Grădinița Piticot finalizează astăzi Concursul Interjudețean <<Datină și port străbun>>, concurs care este la a V-a ediție. În acest concurs, avem lucrări artistico-plastice din 10 județe ale țării. Am finalizat expoziția, organizată în holul grădiniței, și târgul de produse tradiționale. Preșcolarii, împreună cu părinții lor au pregătit produse tradiționale și astăzi le vor vinde, iar cu banii adunați vom face surprize de 1 Iunie copiilor cu probleme, nevoiași”, a declarat pentru Dej24.ro Manuela Pop, directorul Grădiniței Piticot.

Vezi mai multe IMAGINI FOTO pe pagina de facebook Dej24.ro.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER