Conectează-te cu noi

Social-Cultură

S-a dat startul modernizării iluminatului public în localitățile Dâmbu Mare, Sânmărghita și Valea Luncii!

Publicat acum

pe

Marți, 1 octombrie, s-a dat startul pentru modernizarea iluminatului public în localitățile Dâmbu Mare, Sânmărghita și Valea Luncii din comuna Mica.

Lucrările constau în demontarea lămpilor vechi, montate în anii 90, şi înlocuirea acestora cu lămpi tip led, de ultimă generație.

Potrivit informațiilor transmise de către Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica, noile lămpi vor fi montate pe fiecare stâlp, pentru o siguranţă sporită, atât la nivel de trafic, cât și la nivelul siguranței deplasării pietonilor pe marginea drumului.

Dacă anul trecut am modernizat iluminatul public în localitățile Mica, Mănăstirea și Nireş, iată că de astăzi (n.r. marți, 1 octombrie) încep lucrările și în celelalte localități. Cunosc nemulţumirile unor cetăţeni referitoare la faptul că anul trecut nu am modernizat iluminatul în întreaga comună, însă neavând resursele financiare, am încercat să realizăm atât cât ne-a permis bugetul pe anul trecut. Mă bucur că în cele din urmă, întreaga comună va beneficia de iluminat public cu lămpi tip led de ultima generație, iar pentru acest lucru doresc să mulţumesc în primul rând consilierilor locali, care au susținut acest proiect, echipei mele de implementare a proiectelor și nu în ultimul rând cetățenilor care m-au susţinut mereu şi au crezut în mine. Tot ce am promis în 2016, când am fost ales primar, se va realiza”, a transmis primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER