Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

S-a tras cortina peste Zilele Municipiului Dej! Mii de dejeni au admirat focul de artificii – INSTA-VIDEO

Publicat acum

pe

....

Manifestările prilejuite de Zilele Municipiului Dej s-au încheiat duminică noapte cu cea de-a 42-a ediție a Festivalului Culturii Populare Someșene SAMVS.

Ziua de joi a debutat la ora 17, în Piața Bobâlna, cu DJ party și a continuat cu un spectacol de taekwon-do, majorete, balet, dans modern, de societate și hip-hop, recitaluri de muzică pop, dance, folk, rock și hip-hop.

....

Tot joi, de la ora 17, la Muzeul Municipal Dej a avut loc vernisajul expozițiilor de pictură: ”Traista cu povești” – Pictorașii dejeni, ediția a II-a și  ”Soarele prin ochi de copil”.

Evenimentele au continuat vineri, de la ora 20, când pe scena din Piața Bobâlna au urcat Dj Palage, Nane, Feli și trupa Phoenix.

Sâmbătă dimineața, începând cu ora 10, Sala de Conferințe a Muzeului Municipal a găzduit cea de-a 42 ediție a Festivalului Culturii Populare Someșene ”SAMVS”, care a debutat cu sesiunea de comunicări științifice și expoziția de carte cu tema generică ,,Cultura Populară  Someșeană”, urmată de vernisajul expoziției ,,Drumul sării, drumul țării”.

Tot sâmbătă, în Sala mare a Primăriei Municipiului Dej, de la ora 13, au fost celebrate ”Nunțile de aur”. A treia zi din cadrul Zilelor Municipiului a continuat pe scena din Piața Bobâlna, de la ora 20, avându-i ca protagoniști pe Dj Embee, Mira, Liviu Teodorescu și Inna.

Duminică, începând cu ora 14, manifestările prilejuite de cea de-a 42 ediție a festivalului SAMVS au continuat cu un concert de fanfară și un spectacol folcloric, protagoniști fiind renumite ansambluri de dansuri populare și îndrăgiți interpreți de muzică populară. Seara s-a încheiat cu recitalurile susținute de Vlăduța Lupău, Ionuț Fulea și Angela Rusu.

Totodată, spre deliciul celor mici, dejenii prezenți duminică seara în centrul municipiului Dej au putut admira și un superb foc de artificii.

Secvențe VIDEO din timpul concertelor, din culise și de pe scenă găsiți pe contul de Instagram razvancaucean

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER