Conectează-te cu noi

Naţional

S-au afișat rezultatele de la Evaluarea Națională 2016

Publicat acum

pe

note examen BAC

Rezultatele la Evaluarea Naţională 2016 se publică astăzi, până în ora 16:00, pe portalul edu.ro, dar și la avizierele unităților de învățământ.

Absolvenţii de clasa a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională 2016 află astăzi, până la ora 16:00, rezultatele de la examen, care vor fi afişate și la avizierele şcolilor, dar şi pe site-ul evaluare.edu.ro.

Contestaţiile pot fi depuse astăzi, între orele 16:00 – 20:00, urmând ca rezultatele finale la Evaluare Naţională 2016 să fie publicate pe 5 iulie.

Vă reamintim, peste 153.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Naţională 2016, potrivit datelor Ministerului Educaţiei.

Prima probă din cadrul examenului a avut loc luni, 27 iunie, la Limba şi Literatura Română. Marţi, 28 iunie, elevii aparţinând minorităţilor naţionale, care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă, au susţinut proba scrisă la Limba şi literatura maternă.

Proba scrisă la Matematică, ultima din cadrul acestui examen, s-a desfăşurat miercuri, 29 iunie.

Pentru prima dată în procesul de evaluare a lucrărilor elaborate de candidaţii care au susţinut Evaluarea Naţională, comisia naţională de examen a decis ca acestea să fie corectate în centre zonale de evaluare din alte judeţe decât cele în care au avut loc probele.

 

FOTO – Arhivă

 

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER