Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

S-a dat startul unui nou târg AGRARIA. Evenimentul din acest an se desfășoară la Jucu

Publicat acum

pe

AGRARIA Jucu

Aflată la cea de a XXII-a ediție, AGRARIA, cel mai mare târg agricol din Transilvania, are loc în perioada 21 – 24 aprilie, în Parcul Industrial Tetarom III, din localitatea Jucu, județul Cluj.

AGRARIA promite și în acest an să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii.

Târgul reprezintă o bună platformă de comunicare, unde participanții pot încheia contracte noi, își pot consolida relațiile cu clienții tradiționali și pot discuta despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industria alimentară și zootehnie.

AGRARIA – Târgul Internațional de Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie, organizat începând cu anul 1995, a devenit evenimentul anual emblematic în domeniu pentru zona Transilvaniei.

Susținut cu profesionalism de o echipă cu o experiență de peste 20 ani în organizarea de evenimente cu profil agricol, târgul AGRARIA beneficiază, din 2010, de o confirmare suplimentară a performanței sale, fiind inclus în programul manifestărilor de prestigiu internațional, organizate de DLG Germania (Societatea Germană pentru Agricultură) și DLG International.

Societatea Germană pentru Agricultură – DLG (DeutscheLandwirtschafts-Gesellschaft) a fost înființată în 1885 și are peste 25.000 de membri. Este o asociație cu o îndelungată tradiție și care organizează evenimente cu specific agricol în întreaga lume.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER