Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Ședință pe tema depozitării gunoaielor în județul Cluj – FOTO

Publicat acum

pe

Sedinta Consiliul Judetean Cluj  (2)

Marius Mînzat, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a condus miercuri, 20 aprilie, şedinţa Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Eco-Metropolitan Cluj.

În cadrul şedinţei asociaţiei, al cărei scop este acela de gestionare, în comun, a serviciului de salubrizare din toate cele 81 de unităţi administrativ-teritoriale clujene membre, au fost dezbătute mai multe puncte aflate pe ordinea de zi, respectiv aprobarea situaţiei financiare a ADI Eco-Metropolitan Cluj pentru exerciţiul financiar încheiat şi acordarea descărcării de gestiune a membrilor Consiliului Director pentru anul 2015 precum şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al asociaţiei pentru anul 2016.

Un alt aspect discutat şi aprobat a fost cel legat de menţinerea cuantumului cotizaţiei membrilor ADI Eco-Metropolitan Cluj pentru anul în curs. Nu în ultimul rând, au fost purtate discuţii pe marginea problemei depozitării deşeurilor menajere în judeţul Cluj, respectiv pentru găsirea soluţiilor concrete de stocare a deşeurilor colectate de pe raza judeţului Cluj, până la finalizarea edificării Centrului de Management Integrat al Deşeurilor (CMID).

Reamintim faptul că A.D.I. Eco-Metropolitan Cluj s-a constituit în scopul înfiinţării, organizării, reglementării, exploatării, monitorizării şi gestionării în comun a serviciului de salubrizare a localităţilor de pe raza de competenţă a unităţilor administrativ – teritoriale membre, precum şi pentru realizarea în comun a unor proiecte de investiţii publice de interes zonal sau regional în scopul înfiinţării, modernizării şi/sau dezvoltării sistemelor de utilităţi publice aferente Serviciului pe baza strategiei de dezvoltare a acestuia. Organul executiv de conducere al Asociaţiei este Consiliul Director format din preşedintele Asociaţiei şi din doi membri numiţi de Adunarea Generală a Asociaţiei, respectiv primarii municipiilor Cluj-Napoca şi Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER