Conectează-te cu noi

Sport

Șase voleibaliști și un antrenor de la LAPI Dej, în vizor pentru lotul național de speranțe – FOTO

Publicat acum

pe

Șase voleibaliști de la LAPI Dej și un antrenor au participat, la Izvorani, la selecția inițială națională de formare a lotului masculin de ”speranțe”, cel al generației 2005-2006.

Timp de aproape două săptămâni, cei mai valoroși jucători ai generației 2005-2006 au fost convocați, la Izvorani, pentru o primă acțiune de selecție pentru lotul național. La aceasta au participat jucători recomandați de cluburile din întreaga țară, vârfurile echipelor în opinia antrenorilor lor.

Printre cei care s-au pregătit și au dat teste fizice și tehnice s-au aflat și șase voleibaliști de la LAPI Dej: Luca Martonoș, Sebastian Codorean, Cătălin Cătinean, Șerban Stînea, Antonio Balog și Claudiu Urian. Pe lângă aceștia, la Izvorani a ajuns și antrenorul Dan Florea, tot de la LAPI, selecționat ca și secund.

Cei peste 30 de micuți voleibaliști de 13 sau 14 ani – îndrumați de Marius Lazău – au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra că merită să fie convocați la lotul național de speranțe și să participe, anul viitor, la Campionatul Balcanic, prima competiție internațională a acestei categorii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER