Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Savuroasa comedie ”Amantul înșelat” s-a jucat la Dej, de Valentine’s Day – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

De Valentine’s Day, dejenii au luat parte în număr foarte mare la piesa de teatru ”Amantul înșelat”, jucată în Centrul Cultural Arta.

”Amantul înșelat” (de Orlin Diakov) – o comedie savuroasă care abordează lupta dintre doi bărbați, Ivan și Max, pentru inima Matildei – i-a readus în prim-plan pe îndrăgitul dejean Ioan Isaiu și pe cunoscutul regizor și actor Sorin Misirianțu.

O întâlnire în parc între soț și amant și o oră de haz pe seama ”luptei fară scrupule” dintre cei doi bărbați… de acest scenariu au avut parte iubitorii de cultură din Dej, prezenți în număr foarte mare în Centrul Cultural Arta. Cei doi actori s-au luat ostatici, s-au legat cu cătușele de bancă, s-au îmbrâncit, s-au împrieteit, s-au îmbătat… și în final au fost răsplătiți cu ropote de aplauze pentru evoluția lor de pe scenă.

Spectacolul a avut premiera la Stuttgart, a fost în turneu în Canada – Toronto, Ottawa, Montreal, s-a jucat în premieră mondială în Cuba, la Havana, la Nurnberg, Stockolm, a avut peste 20 de reprezentații în România și a primit invitații din Spania, China, Mexic, Noua Zeelandă, S.U.A. și Australia.

Evenimentul din această după-amiază a fost organizat de Primăria Municipiului Dej și Centrul Cultural Arta, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Vă reamintim, în februarie 2014, Ioan Isaiu și Dan Helciug au mai jucat ”Amantul înșelat” la Dej, și atunci Centrul Cultural Arta fiind neîncăpător.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos secvențe din piesă și DECLARAȚIILE celor doi actori de la finalul spectacolului!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER