Conectează-te cu noi

Administraţie

SCANDALOS. Mașină de teren blocată în noroi, în Ocna-Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

masina in noroi (1)

Un șofer din Dej a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când mașina sa 4×4 a fost înghițită de noroi, aseară, în Ocna-Dej.

Conducătorul autoturismului de teren se îndrepta spre casă, pe strada Mierlei din Ocna-Dej, când, trecând cu roțile peste un fost șanț acoperit cu noroi, a rămas împotmolit. Tracțiunea integrală nu l-a salvat, iar autovehiculul a rămas blocat în noroi. ”Am venit și am trecut pe aici, am venit așa încet, și dintr-odată am simțit că pică fața (n.r – mașinii) într-o groapă. De-acolo nu a mai mișcat”, a povestit șoferul.

De abia în această dimineață, bărbatul și-a scos mașina din noroi, cu ajutorul unui buldoexcavator. Din păcate pentru el, daunele materiale sunt destul de însemnate.

De vină pare a fi firma TIM, cea care a câștigat licitația de introducere a canalizării pe mai multe străzi din Dej. Printre ele se află și străzile Mierlei și Vânătorilor din Ocna-Dej, pe prima dintre ele petrecându-se incidentul de aseară cu autovehicul de teren blocat în noroi.

Deși termenul de finalizare a introducerii canalizării a expirat, lucrările sunt și acum departe de a fi finalizate. După ce au băgat în pământ conductele de canalizare pe strada Mierlei, muncitorii au acoperit șanțurile cu noroi, fără ca șoferii din zonă să fie anunțați, măcar prin indicatoare de avertizare. ”Mor oamenii, măi, mor, omule!”, i-a transmis conducătorul auto unui inginer al firmei, prezent în această dimineață pe strada Mierlei. Întrebat dacă ”era semnalizat aici, că-i șantier?”, același reprezentant al TIM a spus că ”sigur că da”.

Primarul municipiului Dej, Morar Costan a declarat că știe situația din zonă, menționând că TIM a fost amendată de două ori cu câte 2.500 de lei pentru că firma nu s-a încadrat în termenul de finalizare a lucrărilor și nu a readus drumul la starea inițială. Totodată, edilul a mai spus că va amenda din nou firma, cel mai probabil cu 5.000 de lei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER