Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Schimbare de comandă la Batalionul 811 ”Infanterie” Dej – FOTO

Publicat acum

pe

....

Astăzi, în cazarma ”Dragonilor Transilvani”, s-a desfășurat ceremonia militară de predare-primire a comenzii și a Drapelului de Luptă al batalionului.

După doi ani și patru luni în care s-a aflat la comanda unității, locotenent-colonelul Emanuel Ciobanu a predat maiorului Mihai Dăiescu comanda acesteia.

....

Ceremonia s-a desfășurat în prezența comandantului Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”, a reprezentanților administrației publice locale, ai instituțiilor din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, a comandanților unităților subordonate brigăzii și a militarilor batalionului.

Colonelul Cornel-Traian Scurt, în cuvântul său, i-a mulțumit locotenent-colonelului Emanuel Ciobanu pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul brigăzii. De asemenea, acesta l-a felicitat pentru profesionalismul și devotamentul de care a dat dovadă în amplul proces de menținere a batalionului în rândul unităților de elită ale Armatei României. În egală măsură, acesta și-a exprimat convingerea că noul comandant al ”Dragonilor Transilvani”, maiorul Mihai Dăiescu, va îndeplini cu succes misiunea de a conduce Batalionul 811 Infanterie ”Dej”.

Ceremonia militară de predare-primire a comenzii unității s-a încheiat cu defilarea efectivelor batalionului în frunte cu noul comandant.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER