Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Se fac foraje pe drumul de mare viteză Baia Mare – Dej – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava – FOTO

Publicat acum

pe

CNAIR a anunțat că pe sectorul Bistrița-Vatra Dornei din drumul de mare viteză Baia Mare – Dej – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava se execută foraje cu adâncimea de 10 metri.

”Investigații geotehnice pentru realizarea studiului de fezabilitate al Lotului 2 din cadrul drumului de mare viteză Baia Mare – Dej – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava. Imagini de pe sectorul Bistrița – Vatra Dornei, unde se execută foraje cu adâncimea planificată de 10 metri, stadiu actual 4 metri. Reprezentanții CNAIR sunt prezenți pe teren pentru verificarea stadiilor. Antreprenor: SC Explan SRL / Valoare contract: 15,8 milioane lei”, a precizat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

În urmă cu câteva săptămâni, CNAIR a stabilit câștigătorul și pentru proiectarea sectorului Dej – Bistrița din acest drum de mare viteză. Ofertantul desemnat câștigător în urma procedurii de achiziție publică este Asocierea QUADRANTE VIAPONTE SI CONSULTANTA S.R.L. (lider de asociere) – S.C. METROUL S.A. – CAPITAL VISION S.R.L. Valoarea contractului pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru acest segment se ridică la 8.376.369,89 lei fără TVA. Durata contractului de proiectare este de 18 luni.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER