Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Se face dreptate pentru tânărul din Dej omorât în SUA, chiar în garajul casei sale

Publicat acum

pe

Se face dreptate pentru Sorin Farcaș, un tânăr originar din Dej, fiul unui bioenergoterapeut din Bistrița, care a fost împușcat în cap, în luna mai a acestui an, în garajul locuinței sale din statul american Ohio, scrie Bistriteanul.

Potrivit sursei citate, vinovatul a fost prins și își așteaptă pedeapsa, instanța stabilind o cauțiune de un milion de dolari, dacă vrea să fie judecat în libertate.

O tragedie petrecută în luna mai a acestui an în statul american Ohio a cutremurat comunitățile din SUA, Dej și Bistrița. Un adolescent de doar 19 ani a fost împușcat în cap, chiar în garajul locuinței sale, sub ochii prietenului său.

Sorin Farcaș locuia în SUA alături de mama sa și își continua studiile la un colegiu american. Până ca părinții săi să divorțeze, adolescentul a locuit în Dej. Tatăl său este un apreciat bioenergoterapeut din Bistrița.

Autorul teribilei crime a fost prins abia câteva luni mai târziu. Potrivit Dayton Daily News, este un tânăr de 18 ani de culoare, care mai este acuzat și de alte crime, dar și de jaf, agresiuni, răpire sau deținere fără drept a unei arme.

Judecătorii au hotărât ca tânărul să rămână închis și pe perioada procesului, însă au stabilit o cauțiune imensă, de un milion de dolari. Dacă vrea să fie judecat în libertate, tânărul trebuie să scoată din buzunare această sumă enormă.

 

Sursa – Bistriteanul

CITEȘTE ȘI:

TRAGEDIE! Tânăr de 19 ani din Dej, ÎMPUȘCAT ÎN CAP în garajul părinților săi – FOTO/VIDEO

Tatăl dejeanului împușcat în cap: ”Un om fără Dumnezeu mi-a luat lumina vieții…” – VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER