Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua Armatei României va fi marcată și la Dej! Programul manifestărilor

Publicat acum

pe

La data de 25 octombrie 1944, Armata României elibera ultima brazdă de pământ românesc de sub dominaţie fascistă, moment ce s-a impus în mod firesc ca zi de sărbătoare a tuturor militarilor din Armata României.

În Garnizoana Dej, manifestările dedicate acestei sărbători, se vor desfăşura după următorul program:

Miercuri, 24 octombrie, începând cu ora 14:00, la Clubul Unității Militare 01020 Dej vor avea loc următoarele activități:

  • festivitatea de premiere a participanților la concursurile militar-sportive organizate cu occazia ZILEI ARMATEI ROMÂNIEI, respectiv a prticipanților la competiția CUIPA PRESEI LA TIR.
  • simpozion dedicat aniversării ZILEI ARMATEI ROMÂNIEI

Joi, 25 octombrie, cu începere de la ora 11:30, la „Monumentul Eroilor” din Cimitirul Dealul Florilor, va avea loc un ceremonial militar-religios, după cum urmează:

  • Te-Deum
  • Depuneri de coroane și jerbe de flori

Tot joi, 25 octombrie, cu începere de la ora 13:00, în Piața Bobâlna din Dej, va avea loc un program cultural-artistic, urmat de defilarea gărzii de onoare.

Invităm pe această cale instituţiile publice, reprezentanţii mass-media locală, unităţile de învăţământ, agenţii economici şi pe toţi cetăţenii municipiului Dej să participe alături de noi, pentru a cinsti împreună memoria eroilor neamului şi a le aduce un pios omagiu”, se precizează într-un comunicat de presă.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER