Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Seară de film la sediul LTCOR Dej. Cei prezenți vor putea viziona „La vita è bella”

Publicat acum

pe

Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Români (LTCOR) Dej organizează sâmbătă, 11 februarie, cu începere de la ora 18:00, o nouă seară de film.

Evenimentul va avea loc la sediul Ligii Tinerilor Creștini Ortodocși Dej, situat pe strada 1 Mai nr. 18. Cei vor alege să răspundă „prezent” invitației de a participa la acest eveniment, vor putea viziona filmul „La vita è bella” (n.r. „Viața e frumoasă”).

La vita è bella (Viața e frumoasă) este o poveste emoționantă spusă într-un stil aparte despre holocaust, despre sacrificiu, despre dragostea părintească și despre cum să trăiești cu zâmbetul pe buze chiar și în cele mai grele încercări pentru că „la vita è bella”.

Guido Orefice (Roberto Benigni), un evreu italian, împreună cu fiul său, sunt deportați într-un lagăr de concentrare. Scopul lui Guido este de a-și proteja copilul, și pentru aceasta își folosește imaginația transformând realitatea într-un joc inocent, în care premiul cel mare va fi un tanc.

Pentru un film care a primit trei premii Oscar (Cel mai bun actor, Cel mai bun film străin și Cea mai bună coloană sonoră) vă așteptăm la sediul Ligii, sâmbătă de la ora 18:00!”, au transmis, pe Facebook, membrii LTCOR Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER