Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință a CL Dej. Două asociații, scutite de impozit? VEZI ordinea de zi

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 25 februarie, de la ora 13, într-o ședința ordinară.

Ședința va avea loc online, prin videoconferință. Pe ordinea de zi sunt 11 proiecte de hotărâre.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării de trecere din domeniul public al Statului Român și administrarea Regionalei C.F.R. Cluj în domeniul public al Municipiului Dej și administrarea Consiliului Local Dej, a imobilelor situate în Dej-Triaj, conform Anexei.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de atestare a persoanelor fizice pentru administrarea de condominii.

3. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Dej în Consiliul de administrație al Spitalului Municipal Dej.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea reducerii/scutirii de la plata impozitului pe clădiri și teren pentru Asociația ”Viitorul Copiilor Ramsau” Dej.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea reducerii/scutirii de la plata impozitului pe clădiri și teren pentru Asociația Civilă a Maghiarilor Dejeni.

6. Proiect de hotărâre privind desemnarea consilierilor locali în comisia de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale Secretarului General al Municipiului Dej pentru activitatea desfășurată în anul 2020.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării suprafeței imobilului situat în Municipiul Dej, Strada Fântânilor, înscris în C.F.  Nr. 60766.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea revocării Hotărârii Consiliului Local Nr. 7 din 30 ianuarie 2020.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism ”Plan urbanistic de detaliu pentru executarea lucrărilor de construire două locuințe familiale cuplate D+P, generat de imobilul situat în Municipiul Dej, Strada Fântânilor, Nr. 31, C.F. Nr. 56312, Nr. cadastral 56312.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism “Plan urbanistic zonal și a Regulamentului de urbanism aferent pentru executarea lucrărilor de construire clădire cu funcțiuni mixte S+P+2E, pensiune turistică urbană, amenajări exterioare, branșamente și împrejmuire imobil, generat de imobilul situat în Municipiul  Dej, Strada Țibleșului, Nr. 107, C.F. Nr.  61705, Nr. cadastral 61705.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Art. 11, alin. (1) al Regulamentului pentru stabilirea metodologiei de atribuire a terenurilor în baza Legii Nr. 15/2003, republicată, privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală, precum și a vânzării acestora, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 156 din  data de 28 noiembrie 2017.

12. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER