Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință importantă a CL Dej, se votează BUGETUL pe anul 2021

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej se vor întruni marți, 20 aprilie, cu începere de la ora 13, într-o ședință ordinară pe luna aprilie. Ședința se va desfășura online, prin video-conferință.

Pe ordinea de zi sunt 12 proiecte de hotărâre, cel mai important fiind ”bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2021”.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2021 al Municipiului Dej și bugetele instituțiilor finanțate integral din venituri proprii și subvenții pe anul 2021.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului Municipiului Dej în anul 2021.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea excedentului bugetar al Municipiului Dej-Activitate economică.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării multianuale a investiției: ”Proiectare și execuție lucrări tehnico-edilitare și sistematizare verticală necesare obiectivului de investiții ”Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Cluj, Municipiul Dej, Strada Fericirii, Nr. 1”.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico – economici și finanțarea multianuală pentru obiectivul de investiții: “Parcare subterană pe două nivele clădire CT 8, Strada Ecaterina Teodoroiu,  Bl. R 4”.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțăriii multianuale pentru obiectivul de investiții: ”Străzi și rețele de utilități Parc Industrial (Străzile Leon Birbaum și Henri Coandă).

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului și a numărului de burse acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat din Municipiul Dej, în anul școlar 2020-2021.

8. Proiect de hotărâre privind modificarea Art. 8 și pct.1.5 al Cap.1 din Anexa Nr.  1 la Hotărârea Consiliului Local Nr. 132/2017 privind aprobarea Regulamentului – cadru, Caietul de sarcini, modelul de contract de închiriere, modelul de contract de utilizare temporară și a listelor de tarife, în vederea închirierii și utilizării temporare a spațiilor și terenurilor de sport din unitățile de învățământ preuniversitar aflate pe raza Municipiului Dej.

9. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special la adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Centrul ”Agro Transilvania” Cluj S.A, în vederea exercitării dreptului de acționar.

10. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății ”Tetarom” S.A., în vederea exercitării dreptului de acționar.

11. Proiect de hotărâre privind unele măsuri referitoare la organizarea și funcționarea aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Dej.

12. Proiect de hotărâre privind  acordarea mandatului special  în Adunarea Generală  Ordinară a Acționarilor Societății  Transurb  S.A. Dej din data de 21 aprilie 2021.

13. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER