Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință a CL Dej. Se scumpește biletul de intrare la Toroc?

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 27 mai, de la ora 13, într-o nouă ședință ordinară. Pe ordinea de zi sunt 24 de proiecte de hotărâre.

Ședința se va desfășura online, prin video-conferință.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de pe raza Municipiului Dej, pentru anul școlar 2021-2022.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul: “ Îmbunătățirea infrastructurii TIC în domeniul e-educație în Municipiul Dej”, cod SMIS 144120.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri și cheltuieli a Municipiului Dej și bugetul de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Dej.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului de execuție al bugetului local, al bugetului instituțiilor publice finanțate din venituri proprii și subvenții pe trimestrul I al anului 2021.

5. Proiect de hotărâre privind îndreptarea erorii materiale din Hotărârea Consiliului Local  Nr. 31 din 20 aprilie 2021 privind aprobarea cuantumului și a numărului de burse acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat din Municipiul Dej, în anul școlar 2020-2021.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea Art. 3,  alin. (2) și art. 4, alin. (1) din Hotărârea Consiliului Local  Nr. 149/24 iulie 2018.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei Nr. 2 la Hotărârea de Consiliu Local Nr. 152 din 12 decembrie 2019 pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a bazinului de înot didactic din Municipiul Dej și a unor măsuri de adminstrare a acestuia.

8. Proiect de hotărâre  privind modificarea Anexei Nr. 2 la Hotărârea de Consiliu Local Nr. 59 din 27 aprilie 2017 privind aprobarea adoptării Regulamentului de organizare, administrare, exploatare și funcționare a Parcului Balnear Toroc.

 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației tehnico-economice și a indicatorilor Proiectului” Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială prin îmbunătățirea infrastructurii publice în zona Urbană Marginalizată din Municipiul Dej”.

10. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Centrul ”Agro Transilvania” Cluj S.A., în vederea exercitării dreptului de acționar.

11. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății ”Tetarom” S.A., în vederea exercitării dreptului de acționar.

12. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârea Consiliului Local Nr. 131 din 22 decembrie 2020 privind aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021, Art. 475, alin, (3) – Taxa pentru eliberarea/vizarea anuală a acordului de funcționare privind desfășurarea activităților din grupele CAEN 561,5663,932.

13. Proiect de hotărâre privind revocarea și radierea dreptului de administrare înscris în C.F. Nr. 52050-C1-U2, Nr. cadastral 52050-C1-U2, în favoarea Spitalului Municipal Dej pentru imobilul Dispensar TBC M.R.F.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de închiriere pentru terenul situat în Municipiul  Dej, Strada I. C. Brătianu,  Nr. 4, Bl.T, parter, pe care este edificată o ”Extindere la parterul blocului – Birouri”.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii Lotului Nr. 19, situat în Municipiul Dej, Strada Victor Motogna, Nr. 2, conform Legii Nr. 15/2003, republicată.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de concesiune pentru terenul situat în Municipiul Dej, Strada 1 Mai, Nr. 29, Bl. C/70, parter, pe care este edificată o ”Extindere la parterul blocului”.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării suprafeței imobilului înscris în C.F.  Nr. 53900 Dej.

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului situat în Dej, str.Ecaterina Teodoroiu, nr.14,  înscris în C.F.  Nr. 50856 Dej.

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii în folosință gratuită, pentru o perioadă de 5 ani, a spațiului în suprafață de 38,8 m.p., situat în Municipiul Dej, Strada Ștefan Cicio Pop Nr. 10/A, Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii în folosință gratuită, pentru o perioadă de 5 ani, a spațiului în suprafață de 305 m.p., situat în Municipiul Dej, Strada Valea Codorului F.N., Asociației ”Caritas” Diocezen Greco – catolic Cluj.

    21. Proiect de hotărâre privind aprobarea instrumentarii dosarului tehnic – Schemei de ajutor de stat “Servicii de Silvomediu, Servicii Climatice și Conservarea Pădurilor, pentru suprafața de pădure de 434,2 hectare aferentă măsurii 15 – “Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor, submăsura 15.1 – “Plăți pentru angajamente de silvomediu” P.N.D.R. 2020-2023.

    22. Proiect de hotărâre privind instituirea taxei special de salubrizare în cazul prestațiilor de care beneficiază utilizatorii fară contract de prestări servicii din Municipiul Dej și aprobarea” Regulamentului de stabilire și aplicare a taxei speciale de salubrizare”.

    23.   Proiect de hotărâre privind cumpărarea bunurilor de preluare realizate de Societatea ”Agro 33” S.R.L., pe terenul concesionat în suprafață de 3.183 m.p., situate în Municipiul Dej, Strada Nicolae Titulescu Nr. 16, Județul Cluj în baza Contractului de concesiune Nr. 35/2005 cu Actele adiționale ulterioare și pe terenul concesionat în suprafață  de 1.097 m.p., situate în Municipiul Dej, Strada Fragilor Nr. 6, Județul Cluj în baza Contractului de concesiune Nr. 17/29.572/2007 cu Actele adiționale ulterioare.

    24.Proiect de Hotărâre privind acordarea mandatului special în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Transurb S.A.Dej din data de 28 mai 2021.

25. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER