Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință a Consiliului Local Dej | 20 de proiecte pe ordinea de zi

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 28 septembrie, de la ora 13, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna septembrie.

Pe ordinea de zi sunt următoarele proiecte de hotărâre:

Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism – PLAN URBANISTIC DE DETALIU pentru  executarea lucrărilor de construire LOCUINȚĂ INDIVIDUALĂ UNIFAMILIALĂ ȘI ÎMPREJMUIRE, în Municipiul Dej, Strada Vâlcele, Nr. 42D.    

Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism – PLAN URBANISTIC ZONAL pentru  executarea lucrărilor de construire LOCUINȚĂ P+M ȘI ÎMPREJMUIRE, în Municipiul Dej, Zona Mulatău.

  Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism – PLAN URBANISTIC ZONAL pentru  PARCELARE IMOBILE ÎN VEDEREA CONSTRUIRII LOCUINȚE INDIVIDUALE, în Municipiul Dej, Strada Frunzișului.

  Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism – PLAN URBANISTIC ZONAL pentru  executarea lucrărilor de CONSTRUIRE 2 CORPURI LOCUINȚE COLECTIVE, AMENAJĂRI  EXTERIOARE ȘI ÎMPREJMUIRE, în  Municipiul Dej, Strada Crângului, Nr. 33A.

  Proiect de hotărâre privind aprobarea  Plan Urbanistic de Detaliu  pe Strada Burebista, Nr. 46

  Proiect de hotărâre privind aprobarea    Plan Urbanistic de Detaliu pe Strada Lucian Blaga, Nr. 2.

  Proiect de hotărâre privind aprobarea  Plan Urbanistic de Detaliu pe Strada Veveriței, Nr. 31 A.

  Proiect de hotărâre privind aprobarea Plan Urbanistic de Detaliu pe Strada Podgorenilor, Nr. 2 D.

  Proiect de hotărâre privind documentația de urbanism Plan Urbanistic Zonal pentru executarea lucrărilor de CONSTRUIRE IMOBIL CU FUNCȚIUNI MIXTE, în Municipiul Dej, Strada Iuliu Maniu, Nr. 4A.

  Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării suprafeței imobilului situat în Dej, Strada Piața Lupeni, Nr.4,  înscris în C.F. Nr. 59744 Dej.

  Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării suprafeței imobilului situat în Dej, Strada 1 Mai, Nr.3,  înscris în C.F. Nr. 52832 Dej.

  Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului situat în Dej,  județul Cluj,  înscris în C.F. Nr. 65190 Dej.

  Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de concesiune pentru terenul situat în Dej, Strada Mărășești, Nr. 22, bl. D, parter (la ap.2), pe care este edificată o Extindere la parterul blocului.

  Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de închiriere pentru terenul situat în Dej, Strada Crângului, Nr. 5, bl. T 10, parter (la ap. 39), pe care este edificată o Extindere la parterul blocului.

  Proiect de hotărâre privind introducerea în Inventarul bunurilor care aparțin domeniului public  al Municipiului Dej însușit prin H.C.L. 64/2001, atestat prin H.G. 969/2002, înscrierea în C.F. a imobilului „Sală de sport școlară, Școala Gimnazială Avram Iancu Corp B, Strada Aurora Nr.5, Municipiul Dej, județul Cluj ” și darea în administrare a acestui imobil.

  Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind reglementarea cadrului general de analiză și soluționare a cererilor de repartizare a locuințelor pentru tineri, de tip A.N.L. , închirierea, administrarea și exploatarea acestora, în Municipiul Dej.

  Proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului Local al Municipiului Dej

  Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico – economice și a indicatorilor tehnico – economici din cadrul proiectului: ”CONSTRUIRE CENTRALĂ ELECTRICĂ FOTOVOLTAICĂ LA NIVELUL MUNICIPIULUI DEJ, JUDEȚUL CLUJ”.

   Proiect de hotărâre privind neasumarea responsabilității organizării și derulării procedurilor de atribuire a contractelor/acordurilor- cadru pentru achiziția produselor și a contractelor/acordurilor- cadru de prestare a serviciilor pentru derularea măsurilor educative prevăzute de Programul pentru școli al României pentru anii școlari  2023-2029.

   Proiect de hotărâre privind aprobarea reprezentanților Consiliului Local în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ din Municipiul Dej.

   Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale

   Reclamă
   Click pentru a comenta

   Lasă un răspuns

   Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

   RECLAMĂ

   RECLAMĂ

   PUBLICITATE

   PUBLICITATE

   TU AI DAT LIKE?

   ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

   PUBLICITATE

   CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

   Web Doar pe Dej24.ro

   DONEAZĂ

   Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

   PARTENER