Conectează-te cu noi

Administraţie

Restricții de circulație în zona centrală din Dej pentru lucrări la carosabil

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej anunță continuarea lucrărilor în zona centrală, prin intervenții la partea carosabilă, pe porțiunea cuprinsă între intersecția străzii Piața Bobâlna cu strada George Coșbuc și sensul de ocolire din zona Cercului Militar.

Pentru derularea în condiții optime și de siguranță a lucrărilor, începând cu data de 21 septembrie ora 06:00, circulația pe porțiunea menționată va fi restricționată pe ambele sensuri.

Va fi închis accesul auto în Piața Bobâlna dinspre str. Nicolae Titulescu și de pe strada George Coșbuc și se va putea circula din Piața Lupeni spre strada Petru Rareș și strada 1 Mai (zona primăriei).

Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze în zona intervențiilor, iar pentru evitarea aglomerațiilor în trafic se recomandă să aleagă străzile adiacente acesteia.

Pe perioada lucrărilor va fi posibilă aprovizionarea agenților economici din zona de lucrări.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe parcursul lucrărilor și vom face tot ce este posibil astfel încât lucrările să fie finalizate în timp cât mai scurt și în funcție de condițiile meteorologice”, transmite municipalitatea.

Lucrările se realizează în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă ”Amenajarea zonei pietonale centrale în vederea reducerii emisiilor de carbon în zona centrală a municipiului Dej”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER