Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Ședință de îndată la Dej. Proiecte despre școli și grădinițe, pe ordinea de zi

Publicat acum

pe

....

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 7 septembrie, de la ora 14, într-o ședință de îndată. Aceasta se va desfășura online.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:

....

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Documentației tehnico – economice și a indicatorilor proiectului – „ MODERNIZARE ȘI DOTARE CORP B – ȘCOALA GIMNAZIALĂ MIHAI EMINESCU DEJ”.

Proiectul de hotărâre  privind aprobarea Documentației tehnico – economice și a indicatorilor proiectului – „ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE A LICEULUI TEHNOLOGIC SOMEȘ, ÎN VEDEREA CREȘTERII GRADULUI DE PARTICIPARE LA ÎNVĂȚĂMÂNTUL PROFESIONAL ȘI TEHNIC”.

Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici faza DALI, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propuse a fi realizată prin proiectul „Modernizare, extindere și dotare Grădinița Piticot în Municipiul Dej, Strada Aleea Tomis, Nr. 2, Municipiul Dej”.

Proiect de hotărâre privind introducerea în Inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Dej a  obiectivelor ce urmează a fi cuprinse în Contractul de Delegare a Serviciului de Alimentare cu Apă şi Canalizare.

Proiect de hotărâre privind introducerea în Inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Dej a  obiectivelor ce urmează a fi cuprinse în Contractul de Delegare a Serviciului de Alimentare cu Apă și Canalizare.

Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER