Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință a Consiliului Local Dej în ultima zi din iunie. VEZI proiectele de hotărâre

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 30 iunie, de la ora 15, într-o nouă ședință ordinară.

Pe ordinea de zi sunt următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind darea în administrarea Liceului Tehnologic ”Someș” Dej a imobilului proprietate publică a Municipiului Dej, în care își desfășoară activitatea unitatea de învățământ preuniversitar.

2. Proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de folosință asupra terenului atribuit prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej  Nr. 51 din data de 27 mai 2021.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui Act adițional la Documentul de Poziție încheiat la data de 28 iulie 2010, de către membrii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”Eco-Metropolitan” Cluj, pentru stabilirea modului de implementare a Proiectului ”Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Cluj”.

4. Proiect de hotărâre privind respingerea Procedurii prealabile înregistrată cu Nr. 11.480 din data de 10 iunie 2022, formulată de Sindicatul Liber al Salariaților Primăriei Municipiului Dej ”Edilica”, prin care se solicită revocarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 8 din data de 20 ianuarie 2022.

5. Proiect de hotărâre privind constituirea Fondului de risc pentru împrumutul contractat de Compania de Apă ”Someș” S.A. și garantat de Municipiul Dej.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului local al Municipiului Dej – venituri proprii.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea Art. 1 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 1 din data de 5 ianuarie 2022 privind aprobarea utilizării excedentului Municipiului Dej în anul 2022.

8. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei Nr. II la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 35/2021 privind unele măsuri referitoare la organizarea și funcționarea aparatului de specialitate al primarului Municipiului Dej.

9. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER