Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință de îndată, azi, la Dej

Publicat acum

pe


Consilierii locali din Dej se vor întruni azi, de la ora 14, într-o ședință de îndată.

Ședința va avea loc online. Pe ordinea de zi sunt:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului ”Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS la nivelul Municipiului Dejîn cadrul Programului de finanțare Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local – Mobilitate urbană durabilă, a Notei de fundamentare, a Descrierii sumare și a cheltuielilor legate de acest proiect.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Municipiului Dej în cadrul proiectului ”Achiziția de mijloace de transport public – autobuze electrice 10 m in Municipiul Dej – Comuna Cuzdrioara – Jichișu de Jos -Mintiu Gherlii Județul Cluj”, de aprobare a notei de fundamentare a investiției, a cheltuielilor legate de proiect, precum și de aprobare a acordului de parteneriat, a protocolului de asociere privind realizarea în comun a unei achiziții publice ocazionale și a anexei privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului„Creșterea calității vieții in municipiul Dej prin decontaminarea si ecologizarea sitului poluat istoric Dej-Nord” SMIS 137488.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului(cheltuieli eligibile și neeligibile)” Creșterea calității vieții în municipiul Dej prin decontaminarea și ecologizarea sitului poluat istoric Dej-Nord” SMIS 137488.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER