Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință de îndată a CL Dej, în mai puțin de două ore! Ce vor avea de dezbătut consilierii locali

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej se vor întruni astăzi, 20 septembrie, de la ora 15:00, în cadrul unei ședințe de îndată a Consiliului Local. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre.

ORDINE DE ZI:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea politicii de parcare în aria de impact a proiectului ”Modernizare infrastructură străzi pentru accesul în zona centală Dej și Ocna Dej – Străzile Mihai Viteazu, Minerilor,
    Albăstrelelor, Țibleșului, Eroilor și Pinticului”.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea politicii de parcare în aria de impact a proiectului ”Modernizare coridor integrat de mobilitate urbană reprezentat de Străzile: 1 Mai, Ion Pop Reteganu, Pod Someș, Libertății, Bistriței, până la limita Unității Administrativ Teritoriale Dej, inclusiv acces către Autobaza Transurb S.A. Dej, modernizare Autobază Transurb S.A.”
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea politicii de parcare în aria de impact a Proiectului ”Amenajare zonă pietonală centrală în vederea reducerii emisiilor de carbon din zona centrală a Municipiului Dej”.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației tehnico – economici și Proiectul ”Creșterea eficienței energetice a clădirii publice Școala Gimnazială Avram Iancu din Municipiul Dej, situată în Strada Aurora Nr. 5”.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului ”Creșterea eficienței energetice a clădirii publice Școala Gimnazială Avram Iancu din Municipiul Dej, situată în Strada Aurora Nr. 5”.

Materialele prezentate la ordinea de zi vor fi transmise în format electronic, prin e-mail, către consilieri, în data de 20 septembrie 2017.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER