Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință de îndată a Consiliului Local Dej, mâine, în zi de weekend! Ce vor avea de dezbătut consilierii

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej se vor întruni mâine, 19 august, de la ora 18:00, în cadrul unei ședințe de îndată a Consiliului Local. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre.

ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea mandatării doamnei Rus Claudia ca reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Dej în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății ”Transurb” S.A. pentru vânzarea imobilului (teren, construcții) situat în Municipiul Dej, Strada Bistriței Nr. 63, proprietate a Societății ”Transurb” S.A.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării și înregistrării în domeniul public al Municipiului Dej a imobilului (teren și construcții) situat în Municipiul Dej, Strada Bistriței Nr. 63, proprietar S.C. ”Transurb” S.A.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2017.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea micșorării tarifelor de salubrizare ca urmare a neaplicării Ordonanței de Urgență a Guvernului Nr. 196/2005 privind Fondul de Mediu.

Materialele prezentate la ordinea de zi vor fi transmise în format electronic, prin e-mail, către consilieri, începând cu data de 18 august 2017, după ora 16,00.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER