Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință EXTRAORDINARĂ a Comitetului pentru Situații de Urgență Cluj. Tema discuției – Inundațiile de la Dej

Publicat acum

pe

Inundatii-în-apropiere-de-Dej-7

Astăzi, 13 aprilie, prefectul județului Cluj, Gheorghe Ioan Vușcan, a participat la Şedinţa Extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

În cadrul şedinţei s-a analizat situaţia actuală a depozitului de deşeuri Pata Rât ca urmare a incendiilor produse în această locaţie în perioada 7-12 aprilie 2016, de asemenea, s-au prezentat pagubele produse la nivelul judeţului ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase din data de 9 aprilie 2016 şi s-au stabilit măsurile în consecinţă (municipiul Dej, comunele Căşeiu, Cuzdrioara, Jichişu de Jos).

Vă reamintim, ploaia căzută sâmbătă după-amiază a făcut prăpăd în municipiul Dej, în special în cartierul Viile Dejului, dar și în localitățile Rugășești și Jichișul de Jos. Apa, revărsată de pe dealuri, a intrat în curțile oamenilor, mai multe gospodării fiind inundate în cartierul Viile Dejului, pe strada Șomcutului. Viitura și-a croit în scurt timp drum în beciurile și chiar în locuințele oamenilor.

Sâmbătă seara, Valea Salcă s-a revărsat pe străzile din Dej, traficul rutier pe strada Avram Iancu, din centrul municipiului Dej, fiind blocat mai multe zeci de minute. Totodată, apa a ajuns și pe strada Regina Maria, dar și în sensul giratoriu de la Policlinică, care a fost acoperit de ape. Mai multe subsoluri din zonă au fost inundate, ulterior, șuvoaiele ajungând și la sensul giratoriu de la spital.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER