Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Ședință ordinară a CL Dej. Se discută și situația Pădurii Bungăr

Publicat acum

pe

....

Sedinta de indata a Consiliului Local Dej (3)

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 27 octombrie, de la ora 15:00, în cadrul unei ședințe ordinare. Pe ordine de zi se află 17 proiecte de hotărâre, dar și rezolvarea unor probleme ale administrației publice locale.

....

Ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi proiectului „Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Pădurea Bungăr, Municipiul Dej”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Pădurea Bungăr, Municipiul Dej”.

3. Proiect de hotărâre Privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi proiectului „Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Strada Fragilor Nr. 8, Municipiul Dej”.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Strada Fragilor Nr. 8, Municipiul Dej”.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei de Eficiență Energetică a Municipiului Dej , pentru perioada 2014-2020.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Criteriilor de stabilire a punctajului pentru atribuirea de terenuri în scopul construirii de locuințe de către tineri, conform Legii Nr. 15/2003, republicată.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al Spitalului Municipal Dej la data de 30 iunie 2016.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Dej.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2016.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea introducerii în Inventarul bunurilor care aparţin domeniului public al Municipiului Dej a obiectivelor ce urmează a fi cuprinse în Contractul de Delegare a Serviciului de Alimentare cu Apă şi Canalizare.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor deplasări în străinătate.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, statului de funcţii şi a numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej şi serviciile subordonate.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a spațiului în suprafață de 18,90 m.p. din imobilul situat în Municipiul Dej, Strada Alexandru Szopos Nr. 8, aparținând domeniului public al Municipiului Dej, cu destinația Farmacie veterinară.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării mandatului special domnului consilier Filip Dorin Cristian la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la S.C. Centrul Agro Transilvania Cluj S.A. din data de 14 noiembrie 2016.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea mandatării doamnei Rus Claudia reprezentantul Consiliului Local al Municipiului Dej în Adunarea Generală a Acționarilor S.C. Transurb S.A. pentru prelungirea mandatelor membrilor Consiliului de Administrație.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea reducerii/scutirii de la plata impozitului pe clădiri și teren pentru ASOCIAȚIA VIITORUL COPIILOR ”RAMSAU” DEJ.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării cantității de 271 m.c. din 351 m.c. masă lemnoasă pe anul 2016 din trupul de pădure Cetan, Ighiș și BUNGĂR.

18. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Dosarele cu materialel prezentate la ordinea de zi pot fi ridicate de către consilierii locali de la secretariatul Consiliului Local din sediul Primăriei Municipiului Dej, camera nr. 15.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER