Conectează-te cu noi

Administraţie

Trei societăţi, interesate de furnizarea merelor în şcolile din judeţ. Câți beneficiari sunt în zona Dej-Gherla

Publicat acum

pe

Program mar in scoala

Peste 10.000 de elevi din zona Dej-Gherla și comunele arondate vor beneficia de programul guvernamental „Fructe în școli”.

În contextul în care termenul de depunere a ofertelor a expirat în cursul săptămânii trecute, Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoștință publică situația ofertelor depuse de societățile comerciale interesate de furnizarea merelor în școlile din județul Cluj.

Astfel, participanții la procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică având ca obiect „Furnizare mere pentru elevii din clasa pregătitoare şi clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat autorizat/acreditat din Judeţul Cluj, în perioada 2016-2017 – Lot 1: Zona Cluj – Napoca, Huedin şi comunele arondate, Lot 2 : Zona Turda, Câmpia Turzii şi comunele arondate, Lot 3 : Zona Gherla, Dej şi comunele arondate”, sunt:

  • S.C. AR LINIA TEA S.R.L. Arad
  • S.C. LOGISTIC MEDIA POP ART S.R.L. Turda
  • S.C. PRIORITAR IMPEX S.R.L. Călan

Întrucât obiectivul nostru este acela ca elevii să primească merele cât mai rapid, am dispus analizarea cu celeritate a ofertelor depuse, atât din punct de vedere al caracterului conform al documentelor cât şi în ceea ce priveşte preţul cel mai scăzut, acesta fiind, de altfel, criteriul de atribuire”, a declarat Alin Tișe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Reamintim faptul că acest contract de furnizare este parte a Programului de încurajare a consumului de fructe în şcoli şi vizează distribuirea de mere pentru nu mai puţin de 50.575 de elevi din clasa pregătitoare şi din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat, din unităţile şcolare de pe raza judeţului Cluj. Finanţarea acestui program se realizează de către Consiliul Judeţean Cluj din sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată, aprobate prin legea bugetului de stat, urmând ca acestea să fie recuperate ulterior de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură.

Pentru anul şcolar 2016-2017, costurile totale estimate ale acestui program sunt de 1.513.204 de lei fără TVA, costul per unitate fiind evaluat la 0,34 lei fără TVA/măr. Fructele vor fi distribuite pe o perioadă de 88 de zile lucrătoare ale anului şcolar, începând din momentul semnării contractului dintre firma câştigătoare şi Consiliul Judeţean Cluj.

Având în vedere că teritoriul judeţului Cluj a fost împărţit în trei zone, achiziţia publică va fi făcută pe trei loturi corespunzătoare celor trei zone, după cum urmează:

  • Lot 1 – Zona Cluj-Napoca – Huedin şi comunele arondate (31.699 de elevi)
  • Lot 2 – Zona Turda – Câmpia Turzii şi comunele arondate (8.831 de elevi)
  • Lot 3 – Zona Dej – Gherla şi comunele arondate (10.045 de elevi)

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER