Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință ordinară a Consiliului Local Dej. Gavril Zanc va depune jurământul

Publicat acum

pe

Consiliul Local Dej sedinta (3)

Consilierii locali din Dej se vor întruni joi, 25 iunie, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna iunie. Pe ordinea de zi sunt 13 proiecte de hotărâre.

 

ORDINE DE ZI:

 1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului TRÂMBIȚAȘ MARCEL CORNEL.
 2. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al domnului ZANC GAVRIL.
 3. Depunerea jurământului de către domnul consilier local ZANC GAVRIL.
 4. Proiect de hotărâre privind alegerea domnului consilier local ZANC GAVRIL în Consiliul Local al Municipiului Dej.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2015.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării ”Art. 1” din Hotărârea Consiliului Local Nr. 20 din 29 martie 2004.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Convenției de parteneriat încheiată între Primăria Municipiului Dej și Asociația Creștină ”Diakonia”.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetar în anul 2015 al Municipiului Dej, activitate finanțată din venituri proprii pentru obiectivul ”Achiziție mobilier pentru Zona de agrement Toroc”.
 9. Proiect de hotărâre privind utilizarea cu titlu gratuit, în cadrul Proiectului RO – NET, a suprafeței de teren de 10 m.p. situat în Pintic.
 10. Proiect de hotărâre privind atribuirea în folosință gratuită pe durata existenței construcției Sediu al Asociației Handicapaților Fizic Dej, a terenului în suprafață de 529 m.p.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actelor adiționale la Procesele verbale de predare-primire pentru loturile situate pe Strada Andrei Mureșanu, atribuite în baza Legii Nr. 15/2003, republicată, privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală, în vederea individualizării imobilelor cu date de C.F.
 12. Proiect de hotărâre privind atribuirea în folosință gratuită Asociației Internaționale România – Olanda ”Roiama” Dej, a unui teren în suprafață de 20 m.p. situat în Dej, Strada Unirii, pe durata existenței construcției.
 13. Proiect de hotărâre privind introducerea în Inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Dej a unor bunuri – Drumuri și străzi – conform Anexei precum și înscrierea provizorie în C.F. a acestora.
 14. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER