Conectează-te cu noi

Administraţie

Mesajul primarului municipiului Dej adresat elevilor care astăzi au intrat în vacanță

Publicat acum

pe

Costan-Morar

Elevii și preșcolarii au intrat, de astăzi, în vacanța de vară, iar primarul municipiului Dej, Morar Costan, adresează cu această ocazie un mesaj cadrelor didactice, părinților, bunicilor și nu în ultimul rând elevilor.

„Stimate cadre didactice, dragi elevi, părinți si bunici, marcăm astăzi finalul unui nou an școlar, în care educația voastră dragi elevi, a fost prioritatea cadrelor didactice, a părinților și a noastră ca și comunitate.

Acest moment este unul special pentru fiecare, încărcat cu sentimente de bucurie și mulţumire, de încununare a tuturor eforturilor depuse pe parcursul anului. A fost un an presărat cu momente de bucurie dar și de tristețe, de reușite dar și de eșecuri, pe care le-aţi depăşit datorită energiei şi entuziasmului vostru, susținuți fiind îndeaproape de profesori şi familiile voastre.

Cadrele didactice, sunt cele care v-au împărtășit din cunoştinţele, experienţa şi înţelepciunea lor, munca lor stând la temelia formării voastre. Părinții care v-au fost alături și astăzi, așteptând cu emoții și flori să vă felicite, v-au oferit toată dragostea și atenția.

Cu toții sunt mândri astăzi de voi, iar rodul efortului vostru și al lor este demn de apreciat. Şcoala trebuie să se afle în centrul vieţii comunităţii noastre, iar în calitate de primar apreciez faptul că s-a creat o legătură puternică între şcoală , părinţi şi autoritatea locală, prin care s-au obținut performanţe şcolare.

Astăzi un an școlar cu rezultate frumoase se încheie, unul nou va începe în luna septembrie, când cu toţii veţi reveni pentru a continua drumul pe tărâmul cunoaşterii şi al educaţiei.

Felicitări încă o dată tuturor și vă urez o binemeritată şi frumoasă vacanţă”, a declarar primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Elevii se vor bucura de vacanță până pe data de 14 septembrie, când vor fi nevoiți din nou să se întoarcă la cursuri. Anul şcolar 2014-2015 a început pe data de 15 septembrie 2014 şi s-a încheiat astăzi, 19 iunie 2015, când elevii au intrat în vacanţa de vară.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER