Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Șefi de tren bănuiți că au falsificat bilete de călătorie CFR

Publicat acum

pe

lovit de tren

Doi bărbaţi, în calitate de şefi de tren, sunt cercetaţi de poliţişti pentru înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals intelectual. Aceştia sunt bănuiţi că ar fi falsificat 145 de bilete de călătorie C.F.R., însuşindu-şi peste 26.000 lei, în dauna societăţii angajatoare.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, în urma investigaţiilor desfăşurate, au depistat doi bărbaţi, bănuiţi de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals intelectual.

Din cercetări a reieşit că cei doi, în calitate de şefi de tren, în perioada 2013-2014, ar fi falsificat mai multe înscrisuri oficiale. Aceştia ar fi modificat 145 de bilete de călătorie nenominale, eliberate în tren către diverse persoane fizice, prin contrafacerea scrierii. Ar fi fost şterse datele scrise iniţial şi completate distanţe mai scurte, respectiv sume mai mici decât cele încasate în realitate, iar şefii de tren şi-ar fi însuşit diferenţa de bani.

Ulterior, înscrisurile modificate au fost predate casieriei societăţii angajatoare, inducând astfel în eroare partea vătămată cu privire la cuantumul sumelor încasate.

Prejudiciul, creat prin obţinerea de către bărbaţi a unui folos material injust, depăşeste 26.000 de lei.

Bărbaţii, de 37 şi de 50 ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, sunt cercetaţi de către poliţişti în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de „înşelăciune”, „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” şi „fals intelectual”, fapte prevăzute de Codul penal.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER